KOM IGÅNG

Ad on Screen är ett enkelt sätt att publicera information och reklam på skärmar. Skapa din kampanj, lägg till en skärm och välj vilken kampanj din skärm ska visa. Du får också en bra överblick över dina skärmar där du kan se vilka skärmar som är igång och vilka kampanjer som körs. Till höger ser du en demonstrations video som visar hur enkelt det är att komma igång.

Screen bottom

ANVÄNDARFALL

En affärskedja bestämmer sig för att visa upp pågående kampanjer på skärmar i sina butiker. För att administrera sina skärmar anlitar de en reklambyrå. Reklambyrån får i uppgift att både skapa material till skärmarna och att hålla alla skärmar uppdaterade med de senaste kampanjerna. Eftersom butikerna ligger utspridda i landet behöver reklambyrån ett verktyg som kan styra skärmarna från en central plats. Reklambyrån hittar verktyget AdonScreen som är skapat för just det syftet.

VAR KÖPER JAG SKÄRMAR?

För att dra full nytta av AdonScreen bör du använda Samsungs Digital Signage (S4/Tizen) skärmar. Dessa finns att köpa i flera storlekar. Vi rekommenderar följande modeller:

 

Namn:

Storlek:

Driftsäkerhet:

BRA

Samsung PM32F

32″

16/7

Köp på Dustin

BÄTTRE

Samsung PM43F

43″

24/7

Köp på Dustin

BÄST

Samsung PM55F

55″

24/7

Köp på Dustin